Tour 2: Vogeleiland

Totale duur:80 minuten
Effectieve vaartijd:*45 minuten
Prijs:€ 47,50 p.p.

* genoemde duur en effectieve vaartijd is indicatief en voornamelijk afhankelijk van weers- en windomstandigheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vogeleiland de Kreupel ligt ten oosten van Medemblik. Dit unieke natuurgebied van ongeveer 70 hectare bestaat uit zandplaten waar talloze vogels kunnen broeden en rusten, zoals Pontische meeuwen, aalscholvers, smienten, kuifeenden en visdieven. We varen in ongeveer 20 minuten naar dit bijzondere natuurgebied. Het gebied zelf is niet toegankelijk voor mensen. Ten zuiden van de Kreupel vind je en natuurhaven met een aantal aanlegsteigers. Daar heb je goed zicht op de Kreupel. Geniet even van dit bijzondere plekje en de kakafonie aan geluid. Na wat foto’s en een rondje om het eiland keren we terug naar Regatta Center Medemblik.

Inclusief het invullen van het waiver formulier, het aan- en uittrekken van vesten en de verplichte veiligheidsbriefing bedraagt de totale duur van de tour ca. 80 minuten. 

Deze tour is (op reservering) mogelijk op:

  • Maandag 15 juli 17.00 uur
  • Woensdag 17 juli 15.00 uur
  • Donderdag 18 juli 17.00 uur
  • Zaterdag 20 juli 10.00 uur
  • Dinsdag 23 juli 19.00 uur
  • Zondag 28 juli 17.00 uur
  • Dinsdag 30 juli 15.00 uur

Vertrekdata voor juli/aug volgen snel! 
Vertrekmogelijkheden worden regelmatig geüpdatet al naar gelang de vraag, dus houd onze website in de gaten voor de actuele vertrekdata.

Reserveren kan via onderstaand formulier. De tour gaat door bij een minimum deelname van 6 personen. 
Als je de tour exclusief met je eigen gezelschap wilt maken, kun je in overleg met ons je eigen datum en tijd bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reserveren?

foto
foto
foto