Tour 3: Rondje IJsselmeer

Totale duur:8 uur
Effectieve vaartijd:*ca. 3 uur
Prijs:€ 229 p.p.

* genoemde duur en effectieve vaartijd is indicatief en voornamelijk afhankelijk van weers- en windomstandigheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Onze ultieme tour! Ontdek tijdens dit 'Rondje IJsselmeer' diverse highlights aan de voormalige Zuiderzee. We beginnen met een kop koffie en wat lekkers voor vertrek. Daarna varen we vanuit Regatta Center Medemblik via Den Oever en de Afsluitdijk naar Stavoren. Dit charmante plaatsje heeft een historische binnenstad met kleine straatjes en oude huizen. Bewonder het ‘Vrouwtje van Stavoren’, slenter door het sfeervolle centrum en ga een ‘harinkje happen’ in de haven. Daarna varen we door naar Enkhuizen, een van de mooiste VOC steden van Nederland. Vanuit de haven is het maar een paar minuten lopen naar de binnenstad. Hier heb je vrije tijd voor een terrasje, een wandeling door het oude centrum of een bezoek aan het museum. Na al die indrukken gaan we nog eenmaal lekker 'uitwaaien' als we terugkeren naar beginpunt Medemblik. 

Inclusief het invullen van het waiver formulier, het aan- en uittrekken van vesten en de verplichte veiligheidsbriefing bedraagt de totale duur van de tour ca. 8 uur.

Deze tour is (op reservering) mogelijk op:

  • Vrijdag 19 juli 09.00-17.00 uur
  • Maandag 29 juli 09.00-17.00 uur

Vertrekmogelijkheden worden regelmatig geüpdatet al naar gelang de vraag, dus houd onze website in de gaten voor de actuele vertrekdata.

Reserveren kan via onderstaand formulier. De tour gaat door bij een minimum deelname van 6 personen. 
Als je de tour exclusief met je eigen gezelschap wilt maken, kun je in overleg met ons je eigen datum en tijd bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reserveren?

foto
foto
foto