Tour 2: Historisch Enkhuizen

Totale duur:3,5 uur
Effectieve vaartijd:*75 minuten
Prijs:€ 85 p.p.

* genoemde duur en effectieve vaartijd is indicatief en voornamelijk afhankelijk van weers- en windomstandigheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vanuit het Regatta Center varen we in ruim een half uur naar Enkhuizen, een van de mooiste VOC steden van Nederland. In het historische centrum lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Alles ademt de sfeer uit de Gouden Eeuw: prachtige monumenten en verdedigingswerken zijn bewaard gebleven. Vanuit de haven is het maar een paar minuten lopen naar de binnenstad. Hier heb je ruim 1,5 uur vrije tijd voor een terrasje of een wandeling door het oude centrum.

Inclusief het invullen van het waiver formulier, het aan- en uittrekken van vesten en de verplichte veiligheidsbriefing bedraagt de totale duur van de tour ca. 3,5 uur.

Deze tour is (op reservering) mogelijk op:

  • Maandag 15 juli 10.00-13.30 uur
  • Zondag 21 juli 14.00-17.30 uur
  • Dinsdag 30 juli 10.00-13.30 uur

Vertrekmogelijkheden worden regelmatig geüpdatet al naar gelang de vraag, dus houd onze website in de gaten voor de actuele vertrekdata.

Reserveren kan via onderstaand formulier. De tour gaat door bij een minimum deelname van 6 personen. 
Als je de tour exclusief met je eigen gezelschap wilt maken, kun je in overleg met ons je eigen datum en tijd bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reserveren?

foto
foto
foto