Tour 4: Markerwadden

Totale duur:5,5 uur
Effectieve vaartijd:*3 uur
Prijs:€ 199 p.p.

* genoemde duur en effectieve vaartijd is indicatief en voornamelijk afhankelijk van weers- en windomstandigheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Via de sluizen bij Enkhuizen bereiken we in ca. 1,5 uur varen natuurparadijs de Marker Wadden. De natuureilanden zijn aangelegd met zand, klei en slib uit het Markermeer. De Marker Wadden zijn in trek bij talrijke vogels die hier uitrusten of broeden. Prachtig om ze van dichtbij te spotten vanuit de kijkhutten. Het hoofdeiland is toegankelijk voor bezoekers. Bezoek dit heerlijke eiland, maak een mooie wandeling en geniet van de nieuwe natuur. In het Eilandpaviljoen kun je terecht voor koffie met wat lekkers en in het bezoekerscentrum kom je meer te weten over de eilanden en de dieren die er leven. Na een verblijf van 2 uur op de Marker Wadden keren we terug naar Medemblik. 

Inclusief het invullen van het waiver formulier, het aan- en uittrekken van vesten en de verplichte veiligheidsbriefing bedraagt de totale duur van de tour ca. 5,5 uur.

Deze tour is (op reservering) mogelijk op:

  • Vrijdag 26 juli 10.00-15.30 uur

Vertrekmogelijkheden worden regelmatig geüpdatet al naar gelang de vraag, dus houd onze website in de gaten voor de actuele vertrekdata.

Reserveren kan via onderstaand formulier. De tour gaat door bij een minimum deelname van 6 personen. 
Als je de tour exclusief met je eigen gezelschap wilt maken, kun je in overleg met ons je eigen datum en tijd bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reserveren?

foto
foto
foto