Tour 3: Enkhuizen Zuiderzee Museum

Totale duur:4 uur
Effectieve vaartijd:*75 minuten
Prijs:€ 109 p.p.

* genoemde duur en effectieve vaartijd is indicatief en voornamelijk afhankelijk van weers- en windomstandigheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vanuit het Regatta Center varen we in ruim een half uur naar Enkhuizen waar het Zuiderzee Museum is gevestigd. Het Zuiderzee Museum richt zich op de geschiedenis, actualiteit en toekomst van het IJsselmeer-gebied, waarbij de thema’s water, ambachten en gemeenschappen centraal staan. U bezoekt het interessante buitenmuseum (het binnenmuseum is tijdens deze tocht niet inbegrepen) met zijn klinkerstraatjes en historische gebouwen. Kijk mee bij de ambachtslieden, beleef het dagelijkse leven van toen en geniet van de authentieke sfeer. Hongerig geworden van alle historie? Eet dan een heerlijk vers gerookt visje bij de visrokerij. U heeft ruim 2 uur de tijd om het buitenmuseum te ontdekken. Er is ook een restaurant met terras aanwezig. Na een ongetwijfeld indrukwekkend bezoek keren we terug naar Regatta Center Medemblik.

Inclusief het invullen van het waiver formulier, het aan- en uittrekken van vesten en de verplichte veiligheidsbriefing bedraagt de totale duur van de tour ca. 4 uur.

Deze tour is (op reservering) mogelijk op:

  • Dinsdag 16 juli 10.00-14.00 uur
  • Dinsdag 23 juli 10.00-14.00 uur
  • Woensdag 31 juli 10.00-14.00 uur

Vertrekmogelijkheden worden regelmatig geüpdatet al naar gelang de vraag, dus houd onze website in de gaten voor de actuele vertrekdata.

Reserveren kan via onderstaand formulier. De tour gaat door bij een minimum deelname van 6 personen. 
Als je de tour exclusief met je eigen gezelschap wilt maken, kun je in overleg met ons je eigen datum en tijd bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reserveren?

foto
foto
foto