Tour 1: Texel

Totale duur:5,5 uur
Effectieve vaartijd:*3 uur
Prijs:€ 189 p.p.

* genoemde duur en effectieve vaartijd is indicatief en voornamelijk afhankelijk van weers- en windomstandigheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De Waddeneilanden zijn dichterbij dan je denkt! Vanuit het Regatta Center Medemblik varen we in ongeveer anderhalf uur naar Texel. De tocht wordt kort onderbroken door het passeren van de Stevinsluis bij Den Oever, een bijzondere ervaring. Aangekomen bij Texel leggen we aan in de haven van Oudeschild. Oudeschild was altijd de thuishaven van de Texelse vissersvloot. Er liggen nog altijd enkele kotters die wekelijks uitvaren. In de restaurants in Oudeschild vind je dan ook veel visspecialiteiten op de kaart, verser wordt het niet! Je hebt ongeveer twee uur de tijd om rond te wandelen in de haven, wat souvenirswinkels te bekijken en/of te gaan lunchen. 

Inclusief het invullen van het waiver formulier, het aan- en uittrekken van vesten en de verplichte veiligheidsbriefing bedraagt de totale duur van de tour ca. 5,5 uur.

Deze tour is (op reservering) mogelijk op:

  • Zondag 28 juli 10.00-15.30 uur

Vertrekmogelijkheden worden regelmatig geüpdatet al naar gelang de vraag, dus houd onze website in de gaten voor de actuele vertrekdata.

Reserveren kan via onderstaand formulier. De tour gaat door bij een minimum deelname van 6 personen. 
Als je de tour exclusief met je eigen gezelschap wilt maken, kun je in overleg met ons je eigen datum en tijd bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reserveren?

foto
foto
foto