Tour 1: Oversteek IJsselmeer

Totale duur:4 uur
Effectieve vaartijd:*2 uur
Prijs:€ 129 p.p.

* genoemde duur en effectieve vaartijd is indicatief en voornamelijk afhankelijk van weers- en windomstandigheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Even een visje eten aan de ‘overkant’? In ongeveer een uurtje steken we het IJsselmeer over naar Stavoren, het oudste stadje van Friesland met een onmiskenbaar maritiem karakter. Dit charmante plaatsje heeft een historische binnenstad met kleine straatjes en oude huizen. Bewonder het ‘Vrouwtje van Stavoren’, slenter door het sfeervolle centrum en ga een ‘harinkje happen’ in de haven. Na ca. 1,5 uur in Stavoren keren we terug naar Medemblik.

Inclusief het invullen van het waiver formulier, het aan- en uittrekken van vesten en de verplichte veiligheidsbriefing bedraagt de totale duur van de tour ca. 4 uur.

Deze tour is (op reservering) mogelijk op:

  • Zondag 14 juli 10.00-14.00 uur
  • Donderdag 18 juli 11.00-15.00 uur
  • Zaterdag 27 juli 10.00-14.00 uur

Vertrekmogelijkheden worden regelmatig geüpdatet al naar gelang de vraag, dus houd onze website in de gaten voor de actuele vertrekdata.

Reserveren kan via onderstaand formulier. De tour gaat door bij een minimum deelname van 6 personen. 
Als je de tour exclusief met je eigen gezelschap wilt maken, kun je in overleg met ons je eigen datum en tijd bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reserveren?

foto
foto
foto