Groepen

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje? Bij Zuiderzee RIB Tours kun je ook terecht met je privé gezelschap. Trek erop uit met de familie, een stel vrienden of collega’s, succes gegarandeerd! Alle programma’s zoals vermeld bij de Individuele Tours kunnen ook op privébasis worden uitgevoerd. Daarnaast kunnen we uiteraard ook een programma op maat voor jullie samenstellen. Combineer bijvoorbeeld een RIB safari met een lunch of een leuke activiteit op een van de Waddeneilanden, bezoek het Openluchtmusem in Enkhuizen of ontdek historisch Hindeloopen (Top Experience van Lonely Planet!). Echte avonturiers kiezen voor een uitgebreide RIB safari met meerdere bestemmingen, of zelfs een rondje om Noord-Holland, inclusief een stuk over de Noordzee. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus verras ons met jullie ideeën! 

Bedrijven

Een brainstormsessie, workshop of vergadering is effectiever in een inspirerende omgeving. Onze lokatie in Regatta Center Medemblik direct aan het IJsselmeer is een ideale plek voor zowel werk als fun. Parkeer gratis voor de deur en trap af met koffie met gebak verzorgd door onze buren van MED Trattoria. Maak gebruik van onze ruimtes voor uw vergadersessie of workshop. Na een heerlijke Italiaanse lunch is het 's middags tijd voor plezier maken. Onze schipper neemt jullie mee aan boord van onze Gemini RIB voor een onvergetelijke tocht over het IJsselmeer. De dag kan worden afgesloten met een borrel en/of diner op het terras in de haven. Zeg nou zelf, dat is toch veel leuker dan vergaderen op kantoor?!?

Fotoboot tijdens evenementen of zeilwedstrijden

Regelmatig vinden er zeilwedstrijden of evenementen plaats voor de kust van Medemblik, zoals United 4, de Spring Cup of de 24-uurs race. Om de actie van dichtbij mee te maken is onze Gemini RIB inclusief schipper per uur in te huren. Ook kunnen we worden ingezet als foto- of videoboot. Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

Groepsgrootte & Flexibiliteit

Onze Gemini RIB is geschikt voor maximaal 9 personen, maar het is ook mogelijk om bij toerbeurt met de RIB te varen op IJsselmeer. Daarnaast kunnen we in samenwerking met partners eventueel ook een extra RIB inzetten. Qua planning zijn we heel flexibel, jullie kunnen 7 dagen in de week bij ons terecht!

Offerte aanvragen

foto
foto
foto