Tour 2: Terschelling

Totale duur:8 uur
Effectieve vaartijd:*5 uur
Prijs:€ 299 p.p.

* genoemde duur en effectieve vaartijd is indicatief en voornamelijk afhankelijk van weers- en windomstandigheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Met een RIB naar Terschelling varen is een ultieme ervaring. De tocht duurt ongeveer twee-en-half uur en wordt kort onderbroken door het passeren van de sluis bij de Afsluitdijk. We meren aan in de haven van West-Terschelling. Het dorp West-Terschelling is op loopafstand en beschikt over talrijke winkels, gezellige restaurants en cafés. Geniet van een lekkere lunch en maak een wandeling door het prachtige duingebied. Na ca. 2,5 uur vrije tijd op Terschelling maken we ons klaar voor de terugreis naar Medemblik. 

Inclusief het invullen van het waiver formulier, het aan- en uittrekken van vesten en de verplichte veiligheidsbriefing bedraagt de totale duur van de tour ca. 8 uur.

Deze tour is (op reservering) mogelijk op:

  • Zaterdag 6 juli 09.00-17.00 uur
  • Maandag 22 juli 09.00-17.00 uur

Vertrekmogelijkheden worden regelmatig geüpdatet al naar gelang de vraag, dus houd onze website in de gaten voor de actuele vertrekdata.

Reserveren kan via onderstaand formulier. De tour gaat door bij een minimum deelname van 6 personen. 
Als je de tour exclusief met je eigen gezelschap wilt maken, kun je in overleg met ons je eigen datum en tijd bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reserveren?

foto
foto
foto